Namnbyte

Namnbyte

Vi är glada att meddela att WIBAI Redovisning nu officiellt har genomgått ett namnbyte till EkonomiNissen. Denna spännande förvandling återspeglar vår strävan efter att erbjuda ännu bättre redovisningstjänster och stärka vår närvaro på marknaden.

I samband med detta namnbyte har vi även lanserat en modern och användarvänlig hemsida, där du enkelt kan hitta information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med dina redovisningsbehov. Utforska gärna vår nya webbplats för att upptäcka de förbättringar som vi har implementerat för att göra din upplevelse med EkonomiNissen ännu mer smidig och effektiv.

Det är viktigt att nämna att EkonomiNissen är en bifirma till WIBAI AB, och kommer att fokusera på den del av vår verksamhet som omfattar redovisningstjänster. Denna strukturförändring möjliggör en tydligare differentiering av våra tjänster och säkerställer att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar för dina ekonomiska behov.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa som EkonomiNissen och att vara din pålitliga partner för redovisningstjänster. Tack för ditt förtroende och vi ser fram emot att betjäna dig med samma dedikation och professionalism som tidigare, om inte ännu bättre.

Varmt välkommen till EkonomiNissen!


Publicerat

i

av

Etiketter:

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *